Вратар си тръгна от Пирин заради липсата на уважение

dsport.bg

Вратарят на Пирин Димитър Шейтанов сподели в социалните мрежи, че е разтрогнал договора си с "орлетата". Като основна причина за тази негова стъпка той изтъкна липсата на респект.

Ето какво написа Шейтанов: 

"Днес 25.10.2021. Затворих една страница от живота си като прекратих договора си с ФК Пирин Благоевград.

Дойдох с амбицията да успея и да израстна защитавайки цветовете на този велик клуб. Дори да не успях да постигна всичко, което исках напълно, всеки ден давах всичко от себе си и затова сега си тръгвам с чест и вдигната глава, да търся пътя си другаде, където ще бъда уважаван. Причините, които довеждат до това мое решение са много, но основната е липса на респект.

Смея да твърдя, че от престоя си в клуба всеки ден показвах професионално отношение и уважение на всеки мой колега и съм благодарен на тези, които ми отвърнаха със същото. Ще запомня само хубавите моменти и ще продължа напред! Пожелавам на отбора от сърце, успех и оставане в елита!"

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още